пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.


30 вересня 2013 року Україна в 15-й раз відзначатиме Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека в усі часи є осередком думки, культури і інтелекту. Св’ято бібліотек,  це передусім св’ято книги.
27 вересня Липовецька центральна бібліотека провела День відкритих дверей, і провела ряд масових заходів присв’ячених її Величності Книзі.
Цього разу на екскурсію до храму книги завітали учні 8 і 11 класу Липовецької загальноосвітньої школи №3. Надзвичайно цікаво і жваво пройшов бібліотечний урок «Знайомство з бібліотекою» Бібліотекарі розповіли дітям про історію бібліотеки, про книги, про «Бібліоміст». З увагою слухали діти виступ бібліотекаря,   цікаві факти  про бібліотеки і книги.

 




 



















Великий інтерес та зацікавленість викликала у  читачів книжкова виставка «Бібліотека- центр культури і інформації» присв’ячена Липовецькій центральній бібліотеці, що  є найстарішою в області. В 2013 році  їй виповнилося 115 років.Читачі мали можливість ознайомитися з історією бібліотеки, друкованими матеріалами які вона  випускає, фото з масових заходів , які проводилися, і багато інших матеріалів.


Немає коментарів:

Дописати коментар