четвер, 24 грудня 2015 р.

24 грудня відбулася творча зустріч учнів 10-11 класів Липовецької ЗОШ №3 з письменником земляком Анатолієм Хлопчиком.  Зустріч організована працівниками Липовецької центральної районної бібліотеки.
Анатолій Васильович проживає в смт. Турбові Липовецького району. Пише вірші ще зі студентства, друкувався в районних, обласних та всеукраїнських газетах та журналах. Його поезія це стан душі, це неспокій, вона зосереджена на розкритті високого покликання людини в її земному житті, змалюванні мальовничої краси рідної природи, а також філософському осмисленню вічних  істин.
 Анатолій Васильович є автором 5 книг. На зустрічі митець презентував свою нову збірку поезій   «До струн душі я доторкнусь». Учасники зустрічі дізналися про його життєвий шлях, про погляди та переконання, творчу діяльність. Він не байдужий до майбутньої долі молоді. Анатолій Васильович говорив про велику повчальну і виховну роль книги та поезії в житті людини.
Старшокласники з неприхованим інтересом слухали  його віршовані  твори. Продовжилась зустріч жвавим спілкуванням автора та учнів. Відповідаючи на  запитання  Анатолій Васильович  познайомив присутніх з творчими планами, цитував рядки улюблених творів, які найбільше припали до душі.
 На згадку про зустріч письменник подарував бібліотеці свою нову збірку з автографом.
   Сподіваємось, що зустріч з Анатолієм Хлопчиком  залишила в   серцях присутніх  тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменника - земляка.






Немає коментарів:

Дописати коментар