четвер, 11 лютого 2016 р.

Із ніжністю дарую серденько своє
Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою та кращою, спрямовує на величні діла й героїчні вчинки, а іноді змушує тяжко страждати. За однією з легенд ми дізнаємося, що в 3 ст. до н.е. римський імператор заборонив одружуватись молодим людям. Він вважав, що одруження робить чоловіків поганими солдатами. Молодий єпископ Валентин порушив наказ імператора і одружував молоді пари таємно. За це його кинули до в’язниці.
Там Валентин закохався у сліпу дочку тюремника. Перед стратою своїй закоханій він надіслав листівку-зізнання в коханні з підписом “Від Валентина”. 
Відтоді в день Валентина закохані закоханим надсилають анонімні листи-зізнання і називаються вони “валентинками”.Найкращий подарунок до Дня всіх закоханих - це подарунок, в який вкладаєш свою любов. А що може більше розповісти про твою любов, ніж серце, зроблене своїми руками? Один з найбільш доступних способів створення подарунка - це виріб із солоного тіста.

До Дня Святого Валентина в Липовецькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2, бібліотекар Липовецької ЦРБ кафедри юнацтва Безверха А. С. разом з вчителем трудового навчання Любченко М. М., для учнів 10 – Б класу провели майстер - клас по виготовленню валентинок з солоного тіста під назвою «Із ніжністю дарую серденько своє».

Немає коментарів:

Дописати коментар