вівторок, 30 травня 2017 р.

Літечко тепле на дворі. УРА!
Сонце канікул весела пора!

Хай дітвора у мирі лиш зростає,
                                                А Україна наша процвітає.


Міжнародний день захисту дітей – свято найсвітліше на всій планеті, і сонечко всім дітям світить однаково, щоб росли вони здоровими, щасливими, щоб здійснювалися їхні мрії. Це і нагадування всім дорослим про необхідність захищати права юного покоління, зробити все для того, щоб наші діти виросли добрими, світлими, щирими і сердечними.
Районна бібліотека для дітей проводить масові заходи присвячені святі дитинства. В читальній залі бібліотеки привертає увагу читайликів барвиста книжкова виставка «Книжкове літо в бібліотеці», яка пропонує найкращі твори українських і зарубіжних авторів.
Разом зі святом приходить дуже щаслива весела   пора – літо і канікули, яких всі з нетерпінням чекають. На літературно – розважальну програму «Літечко тепле на дворі. УРА! Сонце канікул весела пора!» завітали четвертокласники колегіуму ім. В. Липківського з педагогами О. І. Савіцькою, С. Д. Степанюк. В програмі заходу – вікторини, ігри, конкурси, змагання. Найактивніших учасників бібліотека відзначила призами. Особливо сподобалися   і надовго запам’яталися дітям музичні паузи. З великою цікавістю і захопленням вони слухали майстерну гру на саксофоні, трубі і сопілці у виконанні викладача музичної школи В.А. Журавля і бібліотекаря l категорії РДБ Н.П. Кругляк. Під мелодії  улюблених  пісень діти співали, танцювали та розважались. На згадку про свято вони залишили свої малюнки на асфальті «Я люблю Україну!».
На завершення заходу бібліотечні працівники пригостили діток солодощами, побажали, щоб всім  їм  всміхалося щастя , щоб радість не гасла у юних серцях.
Свято дитинства у бібліотеці продовжується…












Немає коментарів:

Дописати коментар