середу, 21 червня 2017 р.

Конституція України – загальні засади, права, свободи…


Конституція – це не лише закон законів, це серце , ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант Незалежності І Соборності України.
Напередодні Дня Конституції України  в читальній залі Липовецької центральної районної бібліотеки відбувся круглий стіл на тему:  «Конституція України – загальні засади, права, свободи…».
Розпочався захід із вступного слова завідувача відділу обслуговування користувачів Липовецької ЦРБ Цивилюк В.Р. У роботі круглого столу взяли участь  начальник Липовецького бюро правової допомоги Комісаренко О.А., історик, почесний  краєзнавець України Роговий О.І., працівники бібліотеки, дорослі користувачі та учнівська молодь. Про «Права, свободи та обов’язки людини» присутнім розповіла бібліограф – краєзнавець Липовецької ЦРБ Загалило Т. В. Виступи учасників торкалися дуже широкого спектру питань пов’язаних з Конституцією України. Тема круглого столу дуже зацікавила аудиторію. Присутні долучалися до обговорення та активно ставили запитання. Бібліотекар І кат. читальної зали та Інтернет - центру Козел Т.С. презентувала книжкову викладку літератури під назвою «Конституція - головний оберіг державності і демократії». На закінчення заходу всі учасники мали можливість переглянути відео «Конституція України  »







Немає коментарів:

Дописати коментар