понеділок, 26 березня 2018 р.


Відомі німецькі
письменники і поети



Із вересня 2017 року до літа 2018 року в Україні та Німеччині відбуватимуться заходи з нагоди Українсько-німецького року мов. Протягом всього року саме мова та література стануть платформами для передачі сучасної культури, освітніх стандартів та європейських цінностей.
Сьогодні, у рамках тижня німецької мови та літератури на абонементі Липовецької ЦРБ було презентовано тематичну викладку літератури «Відомі німецькі письменники і поети»
Німецька література сповнена багатогранності та різноманітності, а твори письменників виходять у перекладах багатьма мовами світу і формують образ Німеччини та німців в усьому світі. Автори, представлені на викладці, з широкою палітрою тем та стилів. І тим з них, кому вдається піднятися над рівнем простого оповідача і, описуючи повсякденні перепитії життя, наблизитись до філософського розуміння основних життєвих питань і цінностей, безсумнівно забезпечено місце в історії літератури: Гофман і Гауфф, Гете і Гейне, Гессе і Шіллер, Генріх Манн і Томас Манн, Ремарк і Брехт, Зюскінд і Штраль...



Немає коментарів:

Дописати коментар