четвер, 11 жовтня 2018 р.

Гордість і душа  держави , 
її надія і оберіг – це захисники України


День Захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з святом Дня Українського козацтва. З 2015 року День Захисника України є державним святом.
Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність - це важніше за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.
Цей день увібрав у себе багаті і славні традиції українського народу, він уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії, символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України.
Напередодні Дня захисника України у читальній залі Липовецької ЦРБ, презентовано книжково - ілюстративну  виставку під назвою «Гордість і душа  держави , її надія і оберіг – це захисники України», для користувачів бібліотеки.
 На виставці представлені  книги, які розповідають про історію козацтва, історію українського війська, про Збройні Сили незалежної України, події в зоні АТО.







Немає коментарів:

Дописати коментар