четвер, 4 квітня 2019 р.

Україна – НАТО : час зближення


Організація (НАТО) є однією з провідних міжнародних інституцій, яку поважають та з якою співпрацюють багато країн світу з метою дотримання міжнародного миру і безпеки. Під час гібридної неоголошеної війни з російським агресором співпраця України її міністерств та відомств, громадських організацій, Збройних сил як ніколи важлива, тому що дозволяє обмінюватися передовим досвідом в наукових, оборонних, дослідницьких та організаційних питаннях відносно тактики та стратегії оборони, боротьби з окупантами та бойовиками. Необхідність плідної спільної співпраці з фахівцями та військовими з подальшим вступом до НАТО вже нікому не треба доводити.
 «Для того щоб наблизитися до НАТО, Україна має зосередитися на системних змінах для того, щоб реформи стали сталими та незворотними. Важливо розуміти, що впровадження євроатлантичних норм і принципів означає фундаментальні зміни у менталітеті, у тому, як інституції працюють та співпрацюють. Без фундаментальних змін суто впровадження технічних стандартів не дадуть тих результатів, яких Україна прагне».
Сьогодні до 70-ї річниці від Дня створення НАТО в Інтернет – центрі Липовецької ЦРБ, бібліотекар І кат. Козел Т.С. провела  слайд-бесіду  під назвою «Україна – НАТО : час зближення», для користувачів бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар