пʼятницю, 22 травня 2020 р.

Збережи біорізноманіття – збережи красу Землі


Збережи біорізноманіття – збережи красу Землі

20 грудня 2000 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 22 травня Міжнародним днем біологічного різноманіття (Резолюція 55/201).
Біологічне різноманіття є основою життя. Його збереження є необхідним для існування людини. На жаль, інтенсивність використання компонентів біорізноманіття призводить до виснаження та вичерпання природних ресурсів: зникають та перебувають під загрозою зникнення численні види та екосистеми, постійно зростає загроза генному фонду та ін.
Сьогодні, до Міжнародного дня біологічного різноманіття на абонементі відділу обслуговування користувачів Липовецької ЦРБ організовано екологічну виставку літератури «Збережи біорізноманіття – збережи красу Землі».
Щорічне відзначення Міжнародного дня біологічного різноманіття – чудова нагода ще раз згадати про необхідність збереження біорізноманіття та усвідомити відповідальність за збереження цієї дорогоцінної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.
Шановні користувачі, чекаємо на вас після карантину, щоб ви мали можливість переглянути цікаві матеріали нашої виставки!

Немає коментарів:

Дописати коментар