вівторок, 5 травня 2020 р.

Читати. Знати. Пам’ятати


Читати. Знати.  Пам’ятати


Друга світова війна йде у далеке минуле. Події цієї війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист Батьківщини, своїх осель і родин. Тема війни нескінченна, бо має вічне джерело - пам'ять.
До Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні районна бібліотека для дітей оформила виставку-пам’ять «Читати. Знати.  Пам’ятати». 
      Фонд нашої бібліотеки містить велику кількість книг, тематика яких присв’ячена  Другій світовій війні. Ці книги допоможуть вам стати чистими душею, сильними духом, красивими у вчинках, допоможуть вам, друзі, бути Людьми і зберегти історичну пам’ять нашого народу.
Шановні користувачі нашої бібліотеки, ознайомитися із  запропонованими виданнями, переглянути  цікаві інтернет-ресурси, ви зможете після закінчення карантину. З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами.
Надзвичайно вагомий внесок у Перемогу над нацизмом у Другій світовій війні зробили наші ветерани. Їх бойовий ратний подвиг назавжди залишиться взірцем патріотизму і самовідданості для всіх прийдешніх поколінь. Бажаємо Вам, дорогі ветерани, щастя і доброботу, добра і злагоди, здоров’я та бадьорості на довгі роки!
Всім, хто поліг у боях, вічна пам’ять!




Немає коментарів:

Дописати коментар