середу, 15 лютого 2023 р.

Крізь пекло чужої війни

 Крізь пекло чужої війни

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Українські  військові в мирні повоєнні роки несли нелегку службу в багатьох гарячих точках світу. Зокрема, в Лівані, Угорщині, Єгипті, Іраку, Анголі, С'єрра - Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Тисячі українців пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла нам численні трагедії та біль втрат.

Багато воїнів-інтернаціоналістів і сьогодні в строю – вони передають свій безцінний бойовий досвід воїнам української армії, які зі зброєю в руках захищають рідну землю від російських окупантів.

З нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав у відділі обслуговування дітей та організаторів дитячого читання проведено інформаційну хвилинку «Крізь пекло чужої війни».

         В цей день ми вклоняємося подвигу тих, хто  пройшов через випробування чужої війни. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув.  Вони  з честю виконали свій військовий обов'язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар