пʼятниця, 16 червня 2023 р.

         Сьогодні, 16 червня міг би зустріти свій 26-й день народження наш захисник, Стаднік Владислав Валерійович. Встигнув би багато чого…Але безжальна війна обірвала нитку його долі.

Ще у березні 2016 року він став на захист своєї країни. Хоч і мав мирну професію майстра ландшафтного дизайну – тричі продовжував контракт на службі у Збройних Силах України. Пішов у лави ЗСУ  Владислав Валерійович  солдатом, став сержантом, згодом старшим сержантом та командиром взводу.

Віддав шість років свого життя службі у ЗСУ, обороні та захисті Держави. 5 травня 2022 року при виконанні бойового завдання, в районі міста Миколаєва, Владислав Валерійович отримав важке поранення, внаслідок чого помер у шпиталі.

За вірну військову службу має чотири  відзнаки. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений двома відзнаками Президента України, медалями «Учасник АТО» та «Ветеран АТО».

На честь Владислава Стадніка названо вулицю в місті Липовець та відкрито меморіальну дошку на фасаді навчального закладу.

Найщиріші співчуття рідним! Вічна пам'ять та слава Герою!



Немає коментарів:

Дописати коментар