четвер, 24 серпня 2023 р.

У мирі й любові живи Україно!


  24 серпня 1991 року було проголошено незалежність України. Ця подія стала кінцевим результатом багатовікової боротьби українського народу та його найвидатніших синів за незалежність України.

         Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна та довга і знати її – це наш обов’язок. Сьогодні  у відділі обслуговування дітей та організаторів дитячого читання цікаво і насичено  пройшов День інформації «У мирі й любові живи Україно».            

            Працівники відділу запросили   юних користувачів на поетичний струмочок  «Ти в моєму серці Україно», для старшокласників підготували цікаву історичну сторінку «Крізь плин століть і гомін сьогодення».  Чудові вироби ручної роботи були представлені  на хобі – арт виставці «Магія рукоділля». Також до уваги користувачів розгорнуто змістовну книжкову виставку «Незалежній Україні – слава нині і повік».





        Ми українці - і пишаємося цим! Україна розпочинається з кожного з нас. Тож бажаємо  завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам'ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар