субота, 18 листопада 2023 р.

Україна гідна свободи

Україна гідна свободи

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

У  відділі обслуговування дітей та організаторів дитячого читання оформлено історико - патріотичну викладку літератури «Україна гідна свободи».

Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожному домі, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар