четвер, 14 березня 2024 р.

Добровольці сьогодення –пам’ять про загиблих

Добровольці сьогодення –пам’ять про  загиблих

День українського добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист її суверенітету і територіальної цілісності.

14 березня 2014 року понад 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці під Києвом. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону. Наші захисники виконали свій обов’язок, не зрадили присязі українському народові. Їхній подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт… Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст. Більшість добровольців продовжують захищати рідний край від загарбників.

         Сьогодні до відзначення Дня українського добровольця в Інтернет – центрі КЗ»Липовецька публічна бібліотека» відбулася  слайд - бесіда «Добровольці сьогодення –пам’ять про загиблих». Мета якої  виховувати у  користувачів юнацького віку любов до України, почуття гордості за українських добровольців, які першими пішли захищати  свою країну. Не маємо права забувати…І сьогодні  ми низько схиляємо голови перед пам’яттю всіх полеглих Героїв добровольчих військових підрозділів України!ВІЧНА ВСІМ ШАНА ТА ПАМ’ЯТЬ!

Немає коментарів:

Дописати коментар