понеділок, 25 березня 2024 р.

На долонях книг цікавих

 

На долонях книг цікавих

Тиждень дитячого читання – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних  відкриттів, зустрічей з героями книг. Цього року працівники  відділу обслуговування дітей та організаторів дитячого читання КЗ «Липовецької публічної бібліотеки»   знову підготували для своїх юних користувачів  ряд цікавих та захоплюючих заходів.

Сьогодні яскравим стартом тижня читання стала книжкова виставка «На долонях книг цікавих». Серед дивовижного книжкового розмаїття кожен обрав для себе  щось цікавеньке. Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство.

В нашій   бібліотеці завжди можна знайти цікаву книгу на будь-який смак. Тут  на вас чекають  пригоди, фантастика,  світ казок, великий вибір сучасної дитячої прози, дитячі журнали, книги сучасних зарубіжних авторів, великий вибір довідкової літератури.

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Запрошуємо вас до нашої бібліотеки всіх -  і маленьких, і дорослих  книголюбів!  Нехай читання завжди буде в задоволення, приносить гарний настрій та позитив.

З нетерпінням чекаємо на вас!







Немає коментарів:

Дописати коментар