середу, 11 липня 2018 р.

Ким бути? Тисяча
і одна дорога
Вибір професії. Яким величезним змістом наповнено, здавалося б, звичне словосполучення, скільки в ньому сховано емоцій, тривог, чекань, проблем! Адже це не просто вдало чи невдало прийняте в юності вирішення, а найчастіше сформована чи розбита доля, активне, творче, радісне чи пасивне життя , байдуже існування, нарешті, це один з найважливіших доданків і умов людського щастя, свідомість своєї необхідності людям. Ким  бути? Це питання задавало, задає і буде задавати буквально кожен учень школи без винятку.
Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.
Тому особливе значення має кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії. І бібліотека як соціальний інститут, котрий вирішує завдання інформування, освіти, виховання своїх користувачів, не може стояти осторонь від профорієнтаційної роботи. На допомогу майбутнім абітурієнтам, постійним користувачам Липовецької ЦРБ, сьогодні у  Інтернет - центрі відбувся огляд web-сайтів під назвою « Ким бути? Тисяча і одна дорога».

Немає коментарів:

Дописати коментар