пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Шляхами мужності і героїзму

 Шляхами мужності і героїзму

28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників. У цей день українці вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій фашистських окупантів, а головне - ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.

    Але змінилися часи, і Україна знову героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню орди, цього разу – російської. Та ми добре знаємо ціну миру й ціну свободи.

          І сьогодні із зброєю в руках кращі сини та дочки України гідно продовжують справу своїх предків – самовіддано захищають рідну землю , і кожен із них є прикладом мужності та патріотизму. Ми пишаємося відвагою захисників України, серед яких і наші земляки.  Подвиг наших дідів і прадідів надихає та вчить нас тому, що не може бути зависокою ціною свободи, ціна незалежності і ціна Перемоги, тому ми обов’язково Переможемо!

       Напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників в Інтернет – центрі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» відбулося чергове засідання клубу «Горлиця».

          На засіданні проведено слайд – подорож  під назвою «Шляхами мужності і героїзму». 

Хай як найшвидше ми здобудемо таку бажану Перемогу  і мирне життя для рідної України.

             Все буде Україна!

             Слава Україні!

             Слава її Героям!

        




Немає коментарів:

Дописати коментар