пʼятниця, 1 березня 2024 р.

    Сьогодні, 1 березня, Олегу Віталійовичу Харченку виповнилося б 29 років, але він вже не зустріне свій день народження - наш Герой  загинув захищаючи свою рідну Україну. Ніколи не забудуть земляки відважного молодого воїна, він завжди буде прикладом для всіх нас.

    Народився Олег у селі Почапинці Жмеринського району. Після закінчення місцевої школи з сім’єю переїхав на постійне місце проживання у село Ясенки Липовецької громади. Закінчив Зозівський професійно-аграрний ліцей із спеціальністю електрика холодильних установок. Пройшовши строкову військову службу, у 2019 році був мобілізований та захищав цілісність України на сході. Повернувшись додому став працювати будівельником у місті Київ.

    З початком широкомасштабної війни Олег Харченко знову став на захист рідної землі. Хоробрий солдат-сапер боронив наш спокій у складі військової частини 2013.

    16 листопада 2022 року при виконанні бойового завдання на Запоріжжі наш захисник Олег Віталійович Харченко загинув смертю хоробрих.

    Низький уклін і вічна пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним та безмежна вдячність батькам за сина, який ціною власного життя захищав нас і Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар