середу, 20 березня 2024 р.

Жива планета

 Жива планета

    20 березня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

    Наша планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас досталь можливостей й достатній простір для їх реалізації.  

    Україна прагне стати повноцінним учасником передових світових процесів і реформування економіки з урахуванням екологічних аспектів.

    Ми всі відповідальні за мир і гармонію, без якої життя на нашій планеті знаходиться під великим питанням. Добра воля і добрий дух в силах зупинити всякий наш помилковий напрямок і не будемо забувати про це. Будемо використовувати цю можливість, щоб зберегти перспективу життя! З Днем Землі!

    Напередодні Всесвітнього дня землі у приміщенні Липовецького ліцею №1 ім. Василя Липківського відбулося засідання молодіжного екологічного клубу «Зелена хвиля», на якому було проведено екологічний калейдоскоп «Жива планета». Метою засідання є прищепити учасникам любов до рідної землі, дбайливе ставлення до природи , бажання її захищати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар