середа, 6 грудня 2023 р.

Із неба в український край іде Святий Миколай

 Із  неба в український край іде Святий Миколай

    З Дня Святого Миколая  Чудотворця починається цикл зимових свят в Україні. Всі його чекають з нетерпінням ,щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій.

    Історія цього свята має дуже давню, цікаву історію… Усе життя єпископа Миколая – нескінченна низка благодіянь і чудес. Він допомагав усім християнам та багатьох людей зцілив: сліпим повернув зір, кульгавим – нормальну ходу, німим – мову. Багатьох у злиднях збагатив, голодним їжу подавав, кожному при будь-якій нужді був помічником і заступником, швидко з’являвся там, де був потрібний. Святий Миколай ходить і донині, допомагає та дарує добрим людям подарунки.      

    Сьогодні до Дня  Святого Миколая Чудотворця в Інтернет –центрі відділу обслуговування дорослих користувачів відбулася слайд – подорож під назвою «Із  неба в український край іде Святий Миколай» для користувачів юнацького віку. Такі   заходи допомагають підліткам стійко триматися у ці нелегкі дні і підтримувати  атмосферу свята.

    Нехай Святий Миколай не обійде Вас своєю добротою і допомогою. Нехай супроводжує сьогодні і весь наступний рік! Миру Вам , щастя і любові, сімейного благополуччя та Божого Благословіння.



Немає коментарів:

Дописати коментар