середу, 27 березня 2013 р.


В Липовецькій  районній бібліотеці відбулось чергове засідання клубу за інтересами «Надвечір’я»  Тема засідання «Жінки в історії України»
Бібліотекар зробила  своєрідний екскурс в історію славного жіноцтва України. Про загадковість і велич жіночих постатей,   про  жінок, які прославляли нашу рідну землю, увійшли в її історію як будівничі, творці, взірці жіночності, історичні постаті. Це і поетеси Леся Українка та Ліна Костенко, художниця Катерина Білокур, співачки Раїса Кириченко та Ніна Матвієнко, актори Соломія Крушельницька та Наталія Ужвій і багато - багато інших.
 Клуб  «Надвечір’я» відвідують люди  з різним творчим досвідом, захоплення в них найрізноманітніші. Є в ньому  і рукодільниці , жінки створюють серветки, скатертини,накидки, хустки, шалі.  Кожна річ це справжній витвір мистецтва у який вони вкладають часточку своєї душі. Свої вишукані вироби вони приносять  і демонструють на  засіданнях. Також навчаються мистецтву плетіння кручком,  вдосконалюють свою майстерність, допомагають дружньою порадою.




Немає коментарів:

Дописати коментар