вівторок, 11 грудня 2018 р.

«Вступ про права людини»


Молодь є особливо активною складовою сучасного українського суспільства. Молодим поколінням належить реалізувати започатковані у нашій державі реформи та розвинути їх до рівня системних соціально-економічних перетворень.
Тепер, коли Україна будує собі шлях до спільноти розвинутих, демократичних, правових країн світу, послідовно наближає критерії та орієнтири національного розвитку до стандартів, прийнятих в країнах Європейського Союзу , не можна недооцінювати в цьому процесі молодь. Адже від того, наскільки буде готове молоде покоління взяти на себе відповідальність за розвиток держави, як активно і конструктивно приєднається до суспільних процесів, наскільки ініціативно вона братиме участь у розв'язанні нагальних завдань, значною мірою залежить доля країни, завтрашній день якої належить саме молоді.
Сьогодні, в читальній залі відділу обслуговування Липовецької ЦРБ, до Всеукраїнського тижня права представник ГО «Право» Віталій Дорох провів правовий тренінг «Вступ про права людини» з учнями 11-го класу Липовецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. В. Липківського. Під час тренінгу учні були об’єднані у три групи та показали гарні знання з правознавства.





Також на абонементі була презентована правова викладка літератури «Єдиний критерій істини – закон».





Немає коментарів:

Дописати коментар