середу, 23 червня 2021 р.

Оманний світ наркотиків

Оманний світ наркотиків

У всьому світі 26 червня відзначається Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків. Цю дату встановлено в 1987 році Генеральною асамблеєю ООН в рамках Десятиріччя боротьби з наркоманією та в знак вираження своєї рішучості посилювати діяльність і співробітництво в цілях досягнення цілі створення міжнародного суспільства, вільного від зловживання наркотиками.

Наркоманія – страшна хвороба сучасного світу. Негативні явища, що породжуються вживанням наркотиків, несуть у собі велику небезпеку для людства. Необхідно пам`ятати, що прагнення до наркотиків забирає людські життя. Наркотики виснажують, руйнують психіку та здоров’я людини, роблять залежною, слабкою.

Міжнародний день боротьби із зловживанням наркотиків – це важлива нагода для підняття рівня проінформованості, особливо серед молоді, щодо негативного впливу наркотичних речовин на організм людини.

Напередодні Міжнародного дня боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки проведено бесіду-попередження «Оманний світ наркотиків» для юнацтва.






Немає коментарів:

Дописати коментар