середу, 25 грудня 2013 р.



                    «Грудень святами багатий»
У читальному залі Липовецької центральної бібліотеки       продовжує  успішно працювати клуб «Надвечір’я».      За доброю традицією кожне клубне засідання відбувається в невимушеній, теплій атмосфері , кожен учасник має змогу поділитись своїми  думками, враженнями про прочитану книгу .
  «Грудень святами багатий»  -  тема  засідання клубу. Під час заходу Раїса Антонівна Скоропад   бібліотекар читального залу розповіла присутнім що на останній місяць року грудень , припадає чи не найбільше різноманітних свят. Отож і говорять люди: «Грудень святами багатий».Бібліотекар також ознайомила присутніх з книгами, в яких розповідається про традиції святкування народних та релігійних свят на Україні.
  Також  на засіданні було підбито  підсумки  роботи клубу за рік.
 Вже стало традицією в бібліотечній атмосфері відзначати дні народження.  Урочисто відзначили день народження найактивнішої  учасниці, голови  клубу «Надвечір’я»  Раїси Федорівни Обари.    На адресу іменинниці прозвучали  слова привітання   від учасників  клубу, а також бібліотекарів  , іменинниці  вручили подарунки  .  На заході були  присутні  заступник міського голови Валентина Тращук ,  та   заступник голови Ради ветеранів Левкович Валентина  Федорівна, вони  вручили іменинниці почесну грамоту за активну участь в громадській  роботі, і також подарунки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар