четвер, 20 березня 2014 р.

В Липовецьку районну бібліотеку для дітей завітало щорічне свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято для тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників, бібліотекарів і читачів, веселих пригод, зустрічей з цікавими людьми та героями книг.
Тиждень читання розпочався святом "Казок чудових хоровод" в якому залюбки прийняли участь учні 2-х класів ЗОШ №2 ім. В. Копитка.
Юні читайлики із задоволенням змагалися в конкурсах:
"Відгадайте, з якої це казки", "Чарівні ланцюжки", "Найуважніший казкознавець", "Пізнайте, з якої казки цей предмет", "Казкова математика".
Особливо захопив усіх присутніх конкурс "Виправ помилки у казці". Помилки були настільки дотепними і курйозними, що викликали шквал сміху та емоцій.
Видовищним було представлення дітьми казкових героїв мімікою, жестами, голосом. Особливо це вдалося Скоцькій Валентині в образі матері Кози з української казки "Вовк та семеро козенят".
Найактивніші учасники казкового дійства - Анастасія Бордюженко, Владислав Сидоренко, Іван Цимбалюк отримали заохочувальні призи та оплески і визнання однолітків.
Бібліотекарі організували ілюстрований перегляд літератури "Найкращі книги дітям", представили найцікавіші українські казки і казки народів світу.
За мотивами казок створено багато мультфільмів. З великим інтересом дітки переглянули український мультик "Чарівний горох" за мотивами казки про Котигорошка та його друзів.




Немає коментарів:

Дописати коментар