пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Напередодні прекрасного свята радості та одвічної надії - Міжнародного Дня захисту дітей, Липовецька районна дитяча бібліотека провела веселу тусовку з читачами - дітьми.
День захисту дітей - це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі дітки росли щасливими, здоровими, радісними, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали достойними громадянами і гордістю України.
В програму тусовки входили різноманітні ігри. конкурси, розваги, вікторини, загадки... Відсвяткували дітки гучно, весело, пізнавально, яскраво і незабутньо. На них чекало багато сюрпризів. Припали дітям до душі медальки "З Днем захисту дітей" виготовлені працівниками бібліотеки, найбільше захопила літературна вікторина, в ході якої юні читайлики показали гарні знання. На протязі розважального заходу лунали дитячі пісні, демонструвались відеокліпи.
Найактивнішими учасниками тусовки стали другокласниця ЗОШ №2 Олеся Фармагей та шестикласниця Вікторія Муравська.
Переможці отримали призи, а всі учасники заходу невеличкі сувеніри.
На закінчення свята бібліотечні працівники побажали юним громадянам України здійснення всіх мрій та сподівань, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, нагадавши, що у книг канікул не буває.
 
 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар