середу, 25 березня 2015 р.

І знов у мандри покликала книга...

Книга нам несе чудовий 
Знань незлічений запас.
Світ яскравий кольоровий
Відкривається для нас.

  25 березня в районну бібліотеку для дітей завітали найменші шанувальники книги - вихованці дитячого садочка "Малятко" з вихователями С.Н.Радченко та Н.В.Ляшенко. В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання працівники бібліотеки підготували для малечі розважально-ігрову програму "Диво-мандрівка в країну Читалію".
  Розпочалось свято веселою пісенькою про дім, в якому живуть книги. Гамірлива дитяча аудиторія з радістю хором закінчувала віршовані рядки про книгу й бібліотеку.
                                                   А в бібліотеці угорі високо 
                                                   Книжечка стояла сумно й одиноко.
                                                   Книжечка просила сумно і печально:
                                                   "Прочитайте, діти, я така повчальна".
  Щоб стати книжечці друзями, наші книголюбчики з задоволенням відправились у захоплюючу відеомандрівку до казкової країни АБВГДейка. Раптом пролунав стукіт у двері, і листоноша передав учасникам свята зачаровану скриньку від Діда Грамотія, а також лист, в якому пропонувалось відгадати загадки про казки і казкових героїв. Діти пізнавали по голосах Вовка, Зайчика, Півника, Мишку, Козу-Дерезу, згадали казки про Кривеньку Качечку, Буратіно, Попелюшку, Червону Шапочку, Рукавичку та інші. І ось нарешті - неймовірно хвилюючий момент: діти своїми знаннями відкривають зачаровану скриньку і отримують заслужені солодощі.
  Кожен з учасників свята мав можливість познайомитись з найкращими дитячими книгами. Діти були щиро здивовані, скільки яскравих, незвичних за формою і змістом книг чекає на них  у бібліотеці. 








Немає коментарів:

Дописати коментар