вівторок, 2 червня 2015 р.

Щасливе дитинство з дитячою бібліотекою

Коли у небі сонечко сміється, 
А в полі, лузі квіти розцвітають, 
Тоді нас всіх із цим прекрасним святом -
З Днем захисту дітей вітають.

   Від нашої уваги, любові, виховання, залежить доля наших дітей. І, якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! Прагнемо,щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
  Міжнародний день захисту дітей - це свято маленьких громадян всієї планети, водночас це свято тих, хто завжди поруч з дітьми. Завжди поруч з ними і наша районна бібліотека для дітей. Напередодні свята для своїх юних користувачів працівники бібліотеки підготували і провели ігрову розважальну програму "Щасливе дитинство з дитячою бібліотекою". Учні загальноосвітніх шкіл міста залюбки брали участь в різноманітних цікавих конкурсах, іграх, веселих розвагах, відгадували загадки, перетворювались на гномів, придумували жарти, доповнювали народні афоризми, проявляли свої знання і кмітливість. Дітки хором співали українські дитячі пісеньки, гарно відпочили і отримали задоволення і море позитивних емоцій. На святі відзначили найактивніших читачів з врученням їм  медалей та пам'ятних сувенірів.
  Районна бібліотека для дітей підготувала перегляд найкращих дитячих книг "Нехай ваше сонячне літо книгою буде зігріте", а всіх дорослих закликаємо зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. 




Немає коментарів:

Дописати коментар