понеділок, 5 жовтня 2015 р.

«Вони захищають Україну»

В Липовецькій ЦРБ у відділі обслуговування ( абонемент )  було проведенно урок мужності та патріотизму«Вони захищають Україну», для учнів 9-класу Липовецької ЗОШ №3.
Україна — це держава, яка багато чого зазнала на своєму віку: татаро - монгольську неволю, панування польської шляхти, царський режим та кріпацтво, німецько-фашистську агресію та сталінські репресії. Але упродовж усього періоду існування України народ боровся за волю, за незалежність. Територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Відродження Вітчизни — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.
Вкрадена мрія про європейське життя 21 листопада 2013 року. Розгін  студентів на Євромайдані. Революція гідності. Небесна сотня, молоді люди, які поклали власне життя за демократичні зміни в нашій рідній Україні. Втеча екс – президента Януковича. Анексія Криму російським агресором Путіним.  Розв’язання воєнних дій на Донбасі терористами,  сепаратистами та російськими найманцями – це той шлях , якій проходить український народ за своє вільне майбутнє. Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою. На цілісність нашої держави посягнули  вороги і багато українців на сьогодні мобілізовано до лав українського війська. Вони з честю воюють на сході з терористами та проросійським сепаратистами, відвойовують та захищають кордони нашої держави .




Немає коментарів:

Дописати коментар