четвер, 24 березня 2016 р.

Книженятка для маляток


 Книжка приходить до дитини разом із казкою. Мудрий український народ здавна виховував дітей не покараннями і вказівками, а мудрістю народної казки. З казки діти вчаться пізнавати світ. Тому, що казка – це глибокий, невичерпний колодязь мудрості і доброти.
  В рамках Книжкового тижня казка завітала до діток старших груп «Бджілки» і «Метелики» ДНЗ «Малятко». Завітала вона не сама. Тут висадився цілий десант «Книженяток для маляток» - книжечки -малючки, книжечки – пазли, книжечки – абетки, книжечки-ширмочки, книжечки – іграшки та багато інших.
  З широко відкритими очима зустрічала малеча таких незвичайних барвистих гостей. Зі своїми підопічними малят радо познайомили бібліотечні працівники районної бібліотеки для дітей.
  А діти, в свою чергу, показали свої знання казок: охоче брали участь у веселій казковій вікторині, в захоплюючому конкурсі «Відгадай, з якої це казки», співали пісеньки казкових героїв. Панувала щира, доброзичлива, невимушена атмосфера.
  Зустріч сподобалася всім: малятам, їх наставникам - Ляшенко Наталі Василівні, Радченко Світлані Митрофанівні, Тихонюк Надії Гнатівні І бібліотекарям, які завпропонували продовження зустрічі з книгою в бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар