середу, 18 травня 2016 р.

Об’єднана Європа та Україна


Куточків різних на Землі багато,
Європа серед них - найкраща над усім,
Бо саме тут нас народила мати.
Європа - наш великий спільний дім!

У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Європа - дивовижний континент з багатою історією. Європа - це велика міцна родина, об'єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру.
Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми - частина Європи.
Українські діти - діти сучасної Європи, мають бажання разом з європейськими країнами будувати своє майбутнє і майбутнє нашої рідної України! Вони відкривають для себе Європу і пізнають європейський простір,а допомагають їм у цьому - книга і бібліотека.
Цьогоріч районна бібліотека для дітей для своїх користувачів провела День інформації: «Об'єднана Європа та Україна». Учні дізналися багато нового про створення Європейського Союзу, символи Ради Європи,перевірили свої знання, ерудицію, кмітливість і просто потренували пам'ять під час вікторини «Що ти знаєш про Європейський Союз?», пізнавальної гри «Крок до Європи», гри - візитівки «Відгадай країну»,казкової подорожі по Європі. Особливо сподобався старшокласникам музичний екскурс «Україна і Євробачення»,всі разом пораділи за нашу перемогу у 2016 році,яку принесла українцям Джамала.
Цікавою була бесіда: «Українці-співтворці європейської культури».
Бібліотечні працівники організували викладку літератури «День Європи в Україні». Нехай наші книги надихнуть всіх бажаючих на цікаві і незабутні подорожі відомою і невідомою Європою.


Немає коментарів:

Дописати коментар