пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Подорож у чарівну казку

Галина Малик - талановита поетеса, прозаїк, драматург, перекладач, видавець і просто мудра та світла людина. До свого 65-річного ювілею вона дійшла з вагомим доробком – біля 60-ти книг, багато з яких стали лауреатами різних престижних премій, в т.ч три премії «Книга року» в номінації «Дитяча література».
Ці сповнені дивовижних пригод книги, відомі читачам Іспанії, Франції, Німеччини, Росії, Угорщини, Італії. Вельми полюбились вони і читачам Липовецької районної бібліотеки для дітей. Щоб іще раз поринути в дивовижний казковий світ улюбленої письменниці, юні читачі з радістю взяли участь у книжковій естафеті «Світ незвичайних пригод Галини Малик». Передаючи естафету один одному, учасники заходу представляли свої улюблені книги та їх героїв. Всі захоплено зустрічали Вуйка Йоя і Лишиню, Алю, безпритульного Хроню, фантастичних прибульців з паралельного світу, побували в незвичайній країні Сяк-Таків, країні Недоладії, в зачарованому місті, де сміятись, гратись, мріяти і вірити в чудеса заборонено.
Усі знавці творчості Галини Малик взяли участь у грі «Вірю-не вірю» по книзі «Пригоди Алі в країні Недоладії» та у вікторині «Пізнай героя».
Одержавши естафету від учасників заходу бібліотекар читального залу познайомила присутніх з новими книгами письменниці. Запрошуємо всіх прочитати найпопулярніші книги ювілярки і поринути в світ дивовижних, незвичайних пригод.
Малик, Г. Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії. – К.:Веселка, 1990. – 127с.
Малик, Г. Вуйко Йой і Лишиня. – К.: Грані-Т, 2010. – 128 с.
Малик, Г. Вуйко Йой і Страшна Велика Кука. – К.: Грані – Т, 2011. – 136 с.
Малик, Г. Злочинці з паралельного світу. – Вінниця: Теза, 2008. – 219 с.: ілюстр.

Малик, Г. Сміятися заборонено. – К.: Джерело, 2005. – 112 с. – (Для тих, хто не любить читати).

Немає коментарів:

Дописати коментар