вівторок, 11 жовтня 2016 р.

України вірнії сини


Загони хлопців найдорожчих, загони хлопців золотих,
Нащадки славних запорожців, повстанців вічно молодих.
…Щоб зберегти народу волю,
щоб процвітав наш край завжди…
Вам, українськії герої за подвиг слава на віки!

14 жовтня - День захисника України. В усі часи український народ шанував своїх захисників, адже захист своєї Вітчизни справа свята. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
В районній бібліотеці для дітей для юнаків-старшокласників загальноосвітньої школи № 2 ім. Василя Копитка проведено урок мужності «На сторожі постану твоїй Україно!», метою якого є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння формуванню в підростаючого покоління патріотичного духу та належного рівня національної самосвідомості.
Майбутні захисники України усвідомили, що це свято всіх, хто любить Україну, свято тих, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України. Молоде покоління буде гідним памяті полеглих героїв і гідним героїв живих.
Бібліотечні працівники презентували також книжкову виставку на тему уроку мужності.
Працівники районної бібліотеки для дітей приєднуються до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажають їм благополуччя і сил, здоров'я і міцного козацького духу!

Зі святом Вас, дорогі наші захисники!


Немає коментарів:

Дописати коментар