понеділок, 10 жовтня 2016 р.

"Не загинув, я просто заснув..."
(вечір-реквієм)

Сьогодні у Липовецькій ЦРБ, для старшокласників Липовецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3, відбувся вечір-реквієм "Не загинув, я просто заснув...", присвячений Дню захисника України. Це свято є справді всенародним святом, бо захисниками України є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники революції гідності, добровольці та військові, волонтери, діти і дорослі - всі ті, хто в різний спосіб наближали і наближають перемогу.

Як і століття назад, на захист держави стали дочки й сини України-неньки. Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. Спочатку вони вимагали права вибору. Потім їм довелося вимагати права жити. Саме за це зараз в АТО воюють сини-герої. На полі битви - захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну.

Також на заході бібліограф-краєзнавець Липовецької ЦРБ провела бібліографічний огляд літератури під назвою "Світла пам'ять Героям!", де розповіла про героїв-земляків Липовеччини, які віддали своє життя за наш мир і спокій.










Немає коментарів:

Дописати коментар