понеділок, 20 березня 2017 р.

Добрий день, Книжковий тижню!

                                     Слугує книга нам у всьому, 
                                       З малечих літ науці вчить, 
                                               Для всіх така близька й знайома 
                              Ви нею друзі дорожіть! 

 20 березня в районній бібліотеці для дітей стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2017. Читачі його люблять і чекали з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Працівники бібліотеки відкрили  двері для всіх шанувальників і любителів книги.
 В читальній залі книгозбірні привертає увагу яскрава книжково – ілюстративна виставка - свято «З днем народження, Книго!».
 Першими на свято книги завітали третьокласники ЗОШ №2 з класоводом Гребенюк Г. В. Під час літературного знайомства «Казкарів подільських знай, казочки їх прочитай» вони крокували казковими сходинками, зустрілися з відомими улюбленими героями, поринули з ними у світ їхніх пригод. Особливо сподобались дітям повчальні, пізнавальні казки Сергія Свердла, Володимира Рабенчука, Валентини Сторожук, Тетяни Яковенко, Марії Чумарної, Сашка Лірника…
  Бібліотечні працівники вітають усіх своїх користувачів з святом Читання, бажають дітям зростати розумними, здоровими, дужими, любити Україну і хороші мудрі книжки!  Нехай юні щирі сердечка завжди зігріває сонце любові, миру, злагоди і хороші друзі – книжечки!
Запрошуємо всіх охочих відвідати нашу бібліотеку, прийняти участь в масових заходах.
                    Раді зустрічі з вами!








Немає коментарів:

Дописати коментар