пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

Де Соб тече,
земля легенд і сонця


У кожного із нас є своя маленька Батьківщина: це й домівка, село чи місто де ви народилися. Це – золота, чарівна сторона. Саме тут наше коріння, звідси виходять наші стежки у світ. Ми з вами щасливі, що живемо в древньому і вічно молодому такому мальовничому місті Липовці.
До дня рідного міста районна бібліотека для дітей з читачами різного віку провела день цікавого краєзнавства «Де Соб тече, земля легенд і сонця». Користувачів бібліотеки приваблює чудова барвиста виставка-панорама «Як тебе не любити Липовцю мій!». Вона запрошує в чудову мандрівку рідним містом.
Юні читайлики зробили багато відкритів вирушивши в захоплюючу мандрівку «Наше місто величаве-наша гордість, наша слава». Вони відкрили для себе багато незвичайного і цікавого в звичайних відомих їм з дитинства вулицях, площах, парках рідного міста.
Старшокласники стали учасниками історично-краєзнавчого екскурсу «Липовець вчора і сьогодні». Вони доповнили свої знання про історію та сьогодення міста, славетних земляків, які прославили наш Липовець, відкрили багато таємниць.
Приємні враження залишила вікторина «Чи знаєте ви своє місто?», яка була проведена для учнів 6-7 класів.
У Липовці є ще чимало незвіданого, першовідкривачами і дослідниками якого зможе стати кожен із вас.
Тож любіть і гордіться своїм містом!
Нехай воно вас надихає,нехай квітне на добро і злагоду!








Немає коментарів:

Дописати коментар