середу, 22 серпня 2018 р.

В нас єдина мета
 Україна свята, нездоланна і сильна

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
Ця знаменна дата навіки ввійшла золотою сторінкою в історію нашої держави, започаткувала нову епоху в житті народу, законодавчо закріпила його вікові змагання за свободу та незалежність, демократичні прагнення до національного відродження, економічного зростання, культурного і духовного піднесення.
День Незалежності кожного року нагадує не тільки українському народу, але і всьому світу, про існування незалежної, демократичної та унітарної країни. В цей день загострюється відчуття істинної національної приналежності. Кожен громадянин України відчуває себе часткою цього свята. Визначання цього дня нагадує українцям про їх індивідуальність, а всьому світові про процвітання величної країни в центрі Європи.
До Дня Незалежності України на абонементі Липовецької ЦРБ організований бібліографічний огляд літератури під назвою «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна і сильна».


Немає коментарів:

Дописати коментар