вівторок, 25 вересня 2018 р.



Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а її служителі – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у Липовецькій центральній районній бібліотеці відбувся День відкритих дверей «Читайте з нами! Читайте самі!», на який завітали старшокласники Липовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Липківського.
Захід розпочався з виступу завідуючої відділом обслуговування користувачів Цивилюк В.Р., яка розповіла про роботу всього відділу в цілому та познайомила учнів з проведеними масовими заходами.
Бібліотекар І категорії Козел Т.С. розповіла про основні напрямки роботи Інтернет-центру та читальної зали, ознайомила з правилами користування, постійнодіючими книжковими виставками, продемонструвала цінні примірники літератури та періодику, що зберігаються у читальній залі.
Бібліотекар по обслуговуванню юнацтва Дубовик В.О. познайомив старшокласників з роботою абонементу та діяльністю молодіжного екологічно-народознавчого клубу «Над Собом-рікою», запросив усіх бажаючих стати його учасниками.
 На завершення працівники відділу обслуговування центральної районної бібліотеки закликали всіх присутніх ніколи не «розлучатись» з книгою та бути активними користувачами бібліотеки, тому що безсмертя книги в її читачах.








Немає коментарів:

Дописати коментар