середу, 21 листопада 2018 р.

Революція Гідності та Свободи: хроніка подій


21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи. В історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію увійшла ще одна подія - майдан, який змінив нашу державу, наш народ і наше життя.
День Гідності та Свободи – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Помаранчева революція та Революція Гідності об’єднали вільних громадян – справжніх патріотів України навколо демократичних цінностей.
Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували, навіть, власного життя задля оновлення Української держави.
До Дня  Гідності та Свободи в читальній залі відділу обслуговування Липовецької ЦРБ, бібліотекар І кат. читальної зали та Інтернет – центру Козел Т.С. провела Історичну слайд – бесіду «Революція Гідності та Свободи: хроніка подій» для користувачів  бібліотеки та презентувала книжкову викладку літератури під назвою «Герої сьогодення – Небесна Сотня».
Переглядаючи викладку видань користувачі мають можливість згадати ті буремні події на Майдані, зрозуміти, що жодна людина-патріот своєї країни не може залишатися осторонь подій, які відбуваються у нашій державі.






Немає коментарів:

Дописати коментар