вівторок, 5 лютого 2019 р.

Інтернет – найсучасніше джерело інформації

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією у 2004 році, який традиційно відзначається у другий вівторок лютого.
Його метою є об’єднання зусиль державних, приватних та суспільних організацій у підвищенні обізнаності суспільства з питань безпечного використання Інтернет – технологій, зробити Інтернет чистішим від насильства, злочинності та інших негативних чинників.
День безпечного Інтернету – це ще один привід для того, щоб об’єднати зусилля держави, громадськості, бізнесу у пошуку шляхів безпечного використання Інтернету та популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді.
В Липовецькій ЦРБ до Дня безпечного Інтернету, бібліотекар 1 кат. читальної зали та Інтернет-центру Козел Т.С. оформила для користувачів бібліотеки тематичну викладку літератури під назвою «Інтернет – найсучасніше джерело інформації». 
На викладці літератури актуальним було обговорення шляхів безпечного використання Інтернету молоддю і питання Інтернет-етики у  користувачів середнього і старшого шкільного віку.



Немає коментарів:

Дописати коментар