вівторок, 26 березня 2019 р.

Дивовижна країна - Китай


Китай і Україна, Україна і Китай… Ці дві країни започаткували своє знайомство ще у часи існування Київської Русі завдяки відомому Великому шовковому шляху, який частково проходив і територією нашої держави. З тих пір минуло багато часу і сьогодні відносини України і Китаю мають більш глибокі та всебічно розвинуті стосунки. Йде постійний культурний обмін між нашими народами. Письменники, артисти, науковці обмінюються досвідом під час візитів, влаштовуються культурні виставки, найвідоміші твори обох держав виходять у перекладі.
 Китай – одна з найцікавіших і найзагадковіших країн на планеті. Вона притягує не тільки своїми численними культурними традиціями, але й безліччю таємниць і загадок.
2019 рік оголошено роком Китаю в Україні. У читальній залі Липовецької ЦРБ  презентовано  виставку - інсталяцію «Дивовижна країна - Китай»,для користувачів бібліотеки. Вона буде діяти протягом всього 2019 року. На виставці представлено літературу, яка розповідає про історію, культуру, політику і економіку країни.  
Також користувачам буде цікаво ознайомитись з філософськими світоглядами Конфуція та інших китайських філософів, з надзвичайно цікавою медичною системою Китаю, китайським менталітетом та особливостями повсякденного життя.
Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду.





Немає коментарів:

Дописати коментар