четвер, 18 квітня 2019 р.

«Благословення сходить із небес: Христос Воскрес!..»


Одним із найурочистіших для кожного християнина свята, яке приносить багато радості і душевної теплоти є Великдень. Це дійсно Великий День, який прославляє Воскресіння Ісуса Христа . Він знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю і надію на вічне існування.
Великдень - це великий день весняного оновлення природи, свято, що очищає людей, робить їх добрими та чуйними. У цей день люди йдуть до церкви відчути на собі красу і силу Божого благословення. Вони приносять до церкви свою любов, віру і надію, святять паски, писанки і крашанки, що є символом життя на землі.
Напередодні свята Великодня в читальній залі Липовецької центральної районної бібліотеки експонується книжкова виставка - інсталяція під назвою «Благословення сходить із небес: Христос Воскрес!..», для користувачів бібліотеки.
На виставці представлено багато цікавої інформації про народні великодні традиції, обряди та звичаї. Доповнюють виставку-інсталяцію великодня пасочка, розмаїття  писанок та багато інших великодніх атрибутів.





Немає коментарів:

Дописати коментар