пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Мистецький простір 
Європи


З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19 квітня 2003 року. У День Європи мешканці України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. Вступ до Європейського Союзу – це дуже потрібний крок для нашої країни.
В районній бібліотеці для дітей експонується книжкова виставка «Крокуємо в Європу разом», з допомогою якої користувачі поповнять свої знання про Європу, Європейський союз.
Віртуальна екскурсія «Мистецький простір Європи», проведена напередодні свята, познайомила і перенесла користувачів у найвідоміші музеї Європи: Лувр (Франція, Париж), Британський музей (Велика Британія, Лондон), Національний музей Прадо (Іспанія, Мадрид), галерея Уффіці (Італія, Флоренція).
Заглянули і за лаштунки 64-го пісенного конкурсу Євробачення – 2019, який проходить зараз в Ізраїлі. Нагадуємо всім, що фінал відбудеться 18 травня. За результатами фіналу визначиться переможець Євробачення-2019.
Можливо проведені заходи надихнуть користувачів нашої бібліотеки на захоплюючі подорожі відомою і невідомою Європою.




Немає коментарів:

Дописати коментар