пʼятницю, 24 травня 2019 р.


Світ говорить
 курінню-ні!


Під такою назвою, до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням, в районній бібліотеці для дітей експонується книжкова  викладка, біля якої проводяться актуальні бесіди про шкідливість цієї пагубної звички.
Бібліотечні працівники намагаються донести своїм користувачам,що особливо шкідливе куріння для дітей і підлітків.  Ще не зміцнілі нервова і кровоносна системи болісно реагують на тютюн.  Тютюнопаління  сковує волю, підточує здоров’я та вкорочує життя.  За захоплення курінням доводиться платити занадто дорого, так як разом з тютюном курці поступово «викурюють» найдорожче – своє здоров’я.  Хвороби, викликані курінням, підкрадаються тихо та  непомітно, і повернути людині здоров’я дуже важко, а в ряді випадків, на жаль, неможливо. Залежність від тютюну внесено до Міжнародної класифікації хвороб.
Сподіваємося,що діти  зроблять правильний  висновок: найкраще – не починати палити. А тим хто палить – кинути! Покликати на допомогу свою силу волі,витримку,зайнятися улюбленою справою ,почитати цікаву книжку.
Обирайте життя без тютюну!
  



Немає коментарів:

Дописати коментар