середу, 25 вересня 2019 р.

Туризм в Україні один з найперспективніших напрямків соціально – економічного розвитку


Подорожі вчать більше, ніж будь що інше.
Іноді один день, проведений в інших місцях,
Дає більше, ніж десять років життя вдома.
 А. Франс
27 вересня відзначають Всесвітній День туризму. Це свято усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок, хто любить здоровий спосіб життя.
Кожна людина мріє про подорожі і це не просто розвага. Відвідування багатьох куточків Землі надають можливість не тільки побачити безліч цікавого, а й з’ясувати як живуть різні люди на планеті. Туризм, як жоден інший вид діяльності, має своїм покликанням зближувати народи, дає можливість людям ближче пізнавати один одного, збагачуватися здобутками культурного й цивілізаційного характеру, а також задовольняє потреби людини у відпочинку, оздоровленні, пізнанні навколишнього світу та духовному збагаченні.
Туризм в Україні – один з найперспективніших напрямків соціально-економічного розвитку нашої країни, регіонів, окремих міст. Із кожним роком розвиток туризму в Україні набуває все більших обертів. Надзвичайно важливим завданням у цьому контексті для України є зацікавити світ нашим «національним обличчям», національними надбаннями: пам’ятками історії і культури, традиціями, звичаями й обрядами.
Напередодні до Всесвітнього дня туризму в читальній  залі  Липовецької ЦРБ  відбулося чергове засідання жіночого клубу «Горлиця». На засіданні відбулася презентація  викладки літератури під назвою «Туризм в Україні один з найперспективніших напрямків соціально – економічного розвитку».




Немає коментарів:

Дописати коментар