четвер, 26 вересня 2019 р.

Бібліотека – твоє вікно у світ

Бібліотека – твоє вікно у світ



Бібліотека… Стародавня і вічно жива скарбниця людського розуму. Скільки в ній переплелось людських доль, скільки збережено і упорядковано книг! Тільки один раз відчиняються двері, щоб залишитися назавжди разом із магічною силою книги. 
Бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. Це місце як несподіваних, так і навмисних зустрічей.
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у відділі обслуговування користувачів Липовецької ЦРБ відбувся День відкритих дверей під назвою «Бібліотека – твоє вікно у світ», на який завітали учні 10-А та 10-Б класів ОЗ «Липовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2».
Захід розпочався із виступу бібліотекаря І категорії читальної зали та Інтернет – центру Козел Тетяни Станіславівни, вона розповіла про читальну залу, про цінні видання, що там зберігаються, продемонструвала їх; розповіла про історію створення Інтернет-центру та його роботу.
Далі про діяльність абонементу для юнацтва, про масові заходи та про напрямок  роботи екологічно-народознавчого клубу «Над Собом-рікою» розповів бібліотекар ІІ категорії по обслуговуванню юнацтва Дубовик Владислав Олегович.
         На завершення заходу учнів пригостили смаколиками і запашним чаєм, зробили фото на пам’ять та закликали стати користувачами нашого відділу.




Немає коментарів:

Дописати коментар