середу, 22 січня 2020 р.


22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України. Ми пишаємося, що ми - українці, а наша Вітчизна – Україна, земля дорога та мила серцю кожного із нас.
Районна бібліотека для дітей разом з учнями 6-А кл. ЗОШ І-ІІІ ст. №2         (класний керівник Є.М. Марчук) приурочили знаменній події годину патріотичної пам’яті «Соборність, єдність, неподільність».
Працівники бібліотеки з допомогою книг, цікавого відеоряду «День в історії. День Соборності України» відтворили в уяві дітей  історичний день 22 січня 1919 року, цей неоціненний досвід на довгому і тернистому шляху до заповітного ідеалу.
Як справжні патріоти своєї країни усі присутні з гордістю та піднесенням виконали державний гімн. Діти охоче декламували патріотичні вірші, відповідали на запитання літературно-історичної вікторини, продемонструвавши свої неабиякі знання з історії рідної держави.
Змістовним додатком до заходу стала презентація книжкової виставки «Ми разом! Ми - одна країна».
Дорогі дітки! Вам, молодому поколінню, продовжувати писати і творити нашу історію.
Майбутнє України залежить від кожного з нас. Завжди пам’ятайте, що сила наша – в єдності. Ми – це Україна, а Україна – це ми!




Немає коментарів:

Дописати коментар