середу, 19 лютого 2020 р.


Вічна пам’ять синам України, що стали героями в наших серцях


20 лютого вся Україна сумно зітхає, проливаючи гіркі сльози за душі тих, кого забрало небо… Забрало несправедливо і невблаганно… Забрало справжніх патріотів, справжніх героїв своєї держави.
Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.
На жаль, Україна сьогодні стикнулася з іншим, опинившись в трагічній ситуації. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.
До Дня  вшанування Героїв Небесної Сотні  у читальній залі відділу обслуговування користувачів Липовецької  ЦРБ відбулося чергове засідання жіночого клубу «Горлиця». На засіданні пройшла година пам’яті     під назвою «Вічна пам’ять синам України, що стали героями в наших серцях». 
Найкращою пам’яттю про Героїв Небесної Сотні та тисяч солдатів, які загинули в зоні АТО на Сході України сьогодні повинна бути активна громадянська позиція кожного у справі захисту завоювань Революції гідності, суверенітету і територіальної цілісності України від зовнішньої агресії, встановлення миру й налагодження нормального життя на нашій землі. Будьмо сильними, єдиними, згуртованими і гідними світлої пам’яті наших героїв!
 Слава Україні!  







Немає коментарів:

Дописати коментар