четвер, 6 лютого 2020 р.

Комп’ютер, безпечність і діти


День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається другого дня (у вівторок), другого тижня, другого місяця (лютого) з 2004 року (цьогоріч  11 лютого) з метою популяризації більш безпечнішого і більш відповідального використання онлайн-технологій і мобільних телефонів, особливо серед дітей і молодих людей в усьому світі.
В районній бібліотеці для дітей з юними користувачами бібліотеки проведено хвилинку безпеки «Комп’ютер, безпечність і діти», в ході якої вони  дізналися: про різні випадки небезпеки, з якими зустрічаються діти в мережі Інтернет, та про правила поведінки при спілкуванні в мережі, вміння самостійно шукати інформацію, аналізувати, робити висновки, шукати оптимальний спосіб виконання завдання, вміння поводитися в нестандартних ситуаціях. Про загрози, які можуть спіткати користувачів Інтернету та безпеку виникнення залежності від комп’ютерних ігор дізналися від перегляду відео «Користь і шкода інтернету».
Хвилинка безпеки навчила дітей дотримуватись основних правил поведінки, що забезпечують особисту безпеку дитини в інтернеті.



Немає коментарів:

Дописати коментар